Ferdig utvendig – nesten!

Det skinner som en sol på gårdsplassen! Det er stort, prangende og påtrengende. Huset er ikke til å unngå med sin glimrende lyse trefarge. Den andre solen, er på vår side også. Den skinner og farger vårt hus til det gyldne palasset det er. Det er to mennesker som er stolt og glad nå. Det er to personer som smiler i kapp med huset og solen. Det ble en västerbottensgård, klassisk og storslått.DSC_0379

Alt utvendig er ferdig, unntatt trappen til hoveddøren. Og vet dere hva, den er gul og lysende den med! Det blir blikkfanget og smykker huset som en risku (brosje) på husets bryst.

DSC_0358Historien kunne vært slik: «Her har Piera klatret opp og ned på en stige gjennom dager og netter, for å feste planke ved planke på husveggene.» Historien er heller slik at to fine snekkere som har holdt ut vind, snø, småregn, kuldegrader og strålende sol i seks uker med å kle huset med ytterpanel. Midjen på veggen er tilbake, slik det forrige huset hadde opprinnelig.

Nå venter malingen av huset, ca 322 kvadratmeter yttervegg (minus vinduer og dører). Og venner og bekjente er velkommen til Norrbäck i mai for den store malefesten!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s